0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Bence terörist kellesine ödül hikayedir

Arkadaşlar, “Hocam Amerika sonunda PKK’nın elebaşlarına müdahale etti. Hocam, Amerika sizce neden bunca zaman sonra PKK terör örgütü elebaşlarını gözden çıkarmış olabilir? Hocam sizce Amerika, Türkiye’nin kararlılığı karşısında mı bu kararı aldı” gibi sorular sordular. 

Arkadaşların sorduğu sorulara cevaben bende, “Peki sizce Amerika, yakalanmaları için başlarına 12 milyon dolar koyduğu PKK terör örgütü yöneticileri Murat Karayılan’ı, Cemil Bayık ve Duran Kalkan’ı gerçekten gözden çıkarmış olabilir mi? Amerika’nın 12 milyon dolar vermesine gerek yok ki. Amerika isterse bu şerefsizleri Kandil’de saklandıkları delikten çıkarır alır. Bu kanı bozuk şerefsizleri Amerika önlerine çıksa bile yakalamaz. Bence Amerika’nın bu hamlesinde bir sahtekarlık var” dedim. 

ABD Suriye'deki PKK'yı aklama peşinde 

“Hocam Amerika nasıl bir sahtekarlık yapabilir” sorusuna da, “Bakın kardeşim, binlerce TIR, binlerce kargo uçağıyla PKK’ya ağır silahlar veren Amerika, bence başka bir kalleşliğin içinde. Suriye’de Kürt devleti kurmanın peşinde olan Amerika, Irak’taki PKK’yı silmiş gözüküp, Suriye’deki PKK’yı aklamanın peşinde. Belki de gözden çıkarmış gibi gözüktüğü Irak’taki PKK’yı İran’ın üzerine saldırtacak, İçerideki şerefsiz PKK’lılar içinde Türkiye’ye tekrar yeni çözüm sürecini dayatacaktır” diye karşılık verdim. 

Arkadaşlar, “Hocam valla Amerika bu pislikleri yapar mı yapar dediler. Eğer Amerika veya Avrupa birliği, Türkiye’ye tekrar çözüm sürecine başlayın derse, bende hükümete sakın ülkemizin bekası için bu oyuna gelmeyin derim. Çünkü Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, iyi niyetle 2009 yılında kardeş kardeşin kanını akıtmasın, analar ağlamasın, milletimiz güzelim ülkemizde dil, din, ırk ayrımı olmadan huzur içinde yaşasın diye barış sürecini başlatmıştı. Ülkemizin akil insanları, bilim insanları, sanatçılar, çözüm sürecini anlatmak için ülkemizin dört bir yanını dolaşmışlardı. Ancak ne yazık ki, kanı bozuk şerefsiz PKK terör örgütü ve PKK’nın siyasi kolu olan HDP, bu sürece darbe vurdu. 

Bunların kökünü kazımak gerek 

Tabi İsrail, Amerika, Avrupa birliği ve içimizdeki kanı bozuklarla birlikte FETÖ’cüler barış istemiyordu. Devletimiz çözüm süreci için gayret içindeyken, PKK terör örgütü ve PKK’nın siyasi kolu HDP, küçücük çocukları kandırıp dağa götürmekle, Güneydoğu’da cadde ve sokaklara hendek meşgullerdi. Türkiye tekrar bu kalleşliklere maruz kalmamak için kesinlikle dayatmalara kanmamalı ve yeniden barış süreci gibi bir safsatanın içinde olmamalıdır. Tekrar böyle bir süreci başlatmanın hükümete siyasi faturası da ağır olur. Bu şerefsizlerle barış marış olmaz. Bunların kökünü kazımak gerekir. İçimizde terör örgütlerine her kim destek verirse vatandaşlıktan çıkarılmalı veya gerektiğinde idam cezasına çarptırılmalıdır. Ha, diyebilirsiniz ki, “Hocam, Amerika ve Avrupa Birliği idama karşı değiller mi?” Bende o zaman derim ki başlarım sizin Amerikanıza da, Avrupa Birliği'nize de! Ne diyeyim CENAB-I ALLAH KİM ÜLKEMİZE HAİNLİK DÜŞÜNÜYORSA HEPSİNİ HELAK ETSİN. ALLAH İÇİMİZDEKİ TÜRKİYE DÜŞMANLARINI DA HELAK ETSİN. ALLAH DEVLETİMİZE, MİLLETİMİZE, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE ZEVAL VERMESİN, AMİN.

 

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX